Kreidler logo

Kreidlerdatabase - Museum 2005 - Neckarsulm

Kreidlerdatabase

Museum 2005 - Neckarsulm

Bij mijn vorige bezoek aan het Deutsche Zweirad Museum in Neckarsulm had ik al eens de bedrijfsleider, Peter Kuhn, gesproken over het feit dat er zo weinig Kreidler 's stonden.

Ja, ja, maar binnenkort komt er een 'Dauer ausstellung von Kreidler '.
Binnenkort bleek 3 jaar te zijn. Maar niet getreurd, we gaan er nog wel eens naar toe.

Tot je op het internet zit te kijken en opeens opmerkt dat de tentoonstelling op 06-11-2005 eindigt. Zoals jullie weten heb ik twee bazen een moeilijke en een makkelijke.
Eerst even de makkelijke 'baas' gezegd dat ik vrijdag 04-11-2005 vrij zou zijn. Oké, was het antwoord. (Als je maar zorgt dat je werk klaar is 😊)

De moeilijke 'baas' (m'n vrouw) had iets meer bezwaren:
'Als je maar niet denkt dat ik mee ga'.
Voor mijn goede fatsoen moest ik natuurlijk zeggen dat mij dit erg speet. Oké dan zou ik wel dat hele eind alleen rijden. 😜

Kreidlerdatabase

Verslag museumbezoek

Op vrijdagochtend om 04.00 uur de auto gestart en de navigatie aangezet. De planner zei dat we er om 09.05 zouden zijn. 😂

Na wat weg opbrekingen onderweg en in Neckarsulm (een omleiding) aangekomen om 09.15, wat ik over een afstand van 551 km een acceptabele afwijking vind. Wat een uitvinding is dat trouwens, die navigatie.

Tot 11.50 uur rondgelopen en foto's gemaakt want zoals de bedrijfsleider zei, 'ab montag gehen sie wieder fur mindestens tzen jahren ins lager' Om 12.00 vertrokken en na de middag ook nog even de oudste Kreidler dealer ter wereld bezocht.

Om 18.25 uur thuis aangekomen. Na 1.175 km gereden te hebben een voldaan gevoel ! Je houdt van Kreidler of niet 👌
Al met al een leuke maar vermoeiende dag gehad.

Voor de liefhebbers: zie de foto's hieronder.